Prøvetime

Hvis du synes Ving Tsun virker spændende, er det bedste du kan gøre, at komme forbi og prøve det af gratis.

Vi træner hos
Aarhus
Fight Academy
Bredskiftevej 20 kld
8210 Aarhus

Klik her for at kontakte Aarhus Fight Academy for at aftale nærmere omkring prøvetræning.

Træningstider:
Mandag 18.00- 19.30
Onsdag 18.00 - 19.30
Søndag 09.00 - 10.30

Træningstøj

Hvis træner i sorte bukser, indendørssko og vores T-shirts varierer i farver, efter grad (Hvor længe vi har trænet). Derfor er det bedst hvis du møder op i sorte træningsbukser, og hvid T-shirt. Har du ikke det, kommer du bare i noget andet træningstøj, og husk indendørssko.

Udstyr

Vi bruger primært sparringshandsker og slaghandsker, vi har lidt i klubben du kan låne, indtil du får købt dine egne.

Hvis du vil fortsætte med Ving Tsun træning, er det en god ide at købe nogle rashguard ærmer, du kan selvfølgelig også købe en langærmet rashguard T-shirt, men ærmerene fungerer rigtig godt, pas på med kvaliteten , du kan f.eks. købe disse ærmer, de er rigtig gode.

Sådan foregår træningen

Vi træner alle samtidig, uanset køn, alder og Ving Tsun niveau.

I starten bliver eleverne måske delt ud i grupper efter niveau, nogle gange træner vi også det samme på tværs af grader.

Du kan komme ud for følgende:

Former
En serie af bevægelser, som dækker over Ving Tsuns forskellige koncepter, den første form hedder Siu Nim Tao, det er den vigtigste af alle formerne.

Teknisk træning
Her står du med en eller flere træningsmakkere og øver en eller flere teknikker.

Nogen gange kan den tekniske træning overføres direkte til en kamp situation, andre gange er det noget andet vi skal lære af øvelsen.

Sparring
Når man træner kampkunst skal det prøves af i praksis, der er ikke mange konkurrencer hvor det en god ide at deltage, som Ving Tsun udøver.

Vi kører vores sparring på et rimeligt lavt blus, det er ikke kamp! teknikken og selvkontrol er i fokus, det gælder både mentalt og fysisk.

Fysisk træning
Vi kører ofte noget rimelig hård fysisk træning de sidste 15-20 minutter.

Det kan f.eks. være noget slagtræning og/eller noget interval træning med kropsvægt øvelser, armbøjninger, englehop osv.

Brug din gratis prøvetime til at finde ud af om Ving Tsun træningen er noget for dig, det er alligevel ikke noget vi kan skrive eller snakke os ud af og du får heller ikke nogen svar ved at se på youtube videoer, de varierer alligevel rigtig meget i kvalitet, og du kan ikke vide om det du ser svarer til det vi laver i Ving Tsun aarhus, om det er Wong Shung Leung Ving Tsun og om personerne i videoerne ved hvad de taler om.

Stil spørgsmål til trænerne, de vil hjertens gerne besvare dem så godt de kan.

TOP